Billy Cross kommer til Randers

Billy Cross er en levende legende i den danske og internationale musikverden. Han startede helt tilbage i 1960’erne som studiemusiker i USA. Billy Cross besøgte Danmark i 1974, og gav i den forbindelse to koncerter i København. Billy Cross bevarede herefter en tæt kontakt til Danmark og har i høj grad præget hele den danske musikhistorie. Nu kan du opleve ham til en intimkoncert på Hotel Randers.

Læs mere

Friday, September 22, 2017

Randers Ugen 2017

Så er Randers klar til 9 dages fest! Vi begynder i dag, fredag den 11. august 2017. Et væld af muligheder og tilbud. Musik, kunst, teater, sport. Violinisten Kim Sjøgren, Peter A.G. og Gnags er bare noget af det, der kan opleves i den første weekend.

Læs mere

Wednesday, August 16, 2017

WATER MUSIC i Randers

Om aftenen den 2. og 3. septemeber kan du opeleve Randers Havn på en helt ny måde. Havnen omdannes til en gigantisk scene for et fantastik show og en helt unik oplevelse.

Læs mere

Friday, August 18, 2017

Airbnb Randers

Airbnb tilbydes fra en dejlig Bed and Breakfast i Randers. I vores dejlige Bed and Breakfast i Randers, gør vi vores ypperste for at du vil få et skønt ophold. Vi har haft Bed and Breakfast i mere end 10 år, og vi sørger hele tiden for at faciliteterne er de bedste for vores kunder.

Læs mere

Sunday, August 27, 2017

Billig overnatning i Randers

Vi vil gerne tilbyde et prismæssigt attraktivt alternativ til hotellerne i Randers. Du får stadig den gode kvalitet, men væsentligt billigere. Vi kan tilbyde dig et ophold i din helt egen lejlighed. Vi garanterer at der er rent og pænt, når du ankommer. Der er rigtig gode faciliteter - så selv om det er billigt, er det også godt.

Læs mere

Sunday, August 27, 2017