Hvad er airbnb

Airbnb er betegnelsen for en  en online portal, hvor man fokuserer på udlejning og booking af overnatninger. Der er forskellige muligheder for overnatning. Det kan være alt fra et enkelt værelse, der udlejes i en mindre lejlighed, hvor du bor med den eller de, der i forvejen bor i lejligheden, til en eller flere overnatninger i en hel ejendom, hvor du har det hele for dig selv.

Airbnb blev første gang nævnt i 2008, da markedspladsen blev grundlagt i USA.

Airbnb i Randers

Vi tilbyder overnatning, ferie, weekendophold mm. i en skøn lejlighed på hele 40 m2. Her har du det hele for dig selv. Der er egen indgang til en lejlighed, der er en selvstændig del af vores hus. Du har køkken, stue, soveværelse og bad helt for dig selv. Du kan eventuelt læse mere om vores faciliteter i vores Bed and Breakfast.

Vi vil rigtig gerne give dig et attraktivt og billigt alternativ til de dyrere hoteller i Randers, uanset om du skal bo hos os alene, eller om du ønsker at booke vores Bed and Breakfast til dig og familien.

Giv vores airbnb en anmeldelse

For at vi hele tiden kan forbedre vores produkt, har vi givet dig mulighed for at anmelde vores B & B på Google+ og på TrustPilot. Det kan du gøre fra vores forside, hvor du finder links til at give os en anmeldelse nederst på siden.

Vi vil være virkeligt taknemmelige, hvis du vil bruge lidt tid på dette.

Kombiner med en oplevelse

For at gøre det så nemt for dig, som overhovedet muligt, at kombinere dit ophold hos os med en dejlig oplevelse, har vi lavet en oversigtsside over oplevelser i Randers og omegn. Denne side holder vi løbende opdateret, så der hele tiden er relevant information. Desuden kan du med jævne mellemrum se blog indlæg på vores blog, der handler om arrangementer, begivenheder og events i Randers.