Det billige alternativ

Du kender det sikkert. Du skal på ferie eller have en række overnatninger i forbindelse med dit arbejde, og du vil gerne have en mulighed hvor det er billigt, uden at det går på kompromis med kvaliteten. I dette tilfælde er Bed and Breakfast Randers det helt rigtige valg. Vi kan tilbyde overnatninger til priser, der i skrivende stund ligger helt ned til 350 kroner per overnatning for en enkelt person, eller blot 550 kroner for tre personer. Dermed kan du spare ret meget, hvis du skal have en række overnatninger i Randers - og så kan du jo bruge pengene på nogle af de spisesteder som byen byder på, eller på oplevelser i Randers og omegn.

Overnatning med kvalitet

Vores primære fokus er den gode kvalitet. Vi sætter en ære i at vores kunder er tilfredse, og vi gør vores bedste for at vores Bed and Breakfast fremstår bedst muligt, og med de bedste faciliteter. Der er eksempelvis wifi med høj hastighed, kabel tv med en lang række kanaler og egen terrasse med havemøbler. Du har naturligvis din helt egen indgang til vores Bed and Breakfast, der ligger som en separet del af vores hus.

Giv os en anmeldelse

På forsiden af vores hjemmeside, har du mulighed for at give os en anmeldelse på henholdsvis Google+ og TrustPilot. Vi værdsætter din bedømmelse, og vi tager kundernes feedback alvorligt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os direkte med feedback til dit ophold hos os.