Show på Randers Havn

Bygningerne ved havnen bliver ramme for et fantastiks show. Ved hjælp af projektioner, lys og lyd kan du opleve bygningerne på en helt ny måde. Der bliver plads til hele 12.000 mennersker.
Det ret enestående show vil skabe en oplevelse, hvor elementer som arkitektur, dans og musik indgår.

Oh Land

Man har formået at få fat i et af de største navne på den danske musikscene. Således kan Randers præsentere Oh Land, der er kendt internationalt som nationalt. Der vil være mere end hundrede andre kunstnere og artister i det store show.

Formålet er at danne et magisk univers, som bliver til ramme for en historie om kærlighed mellem vand og land. Oh Land skal fungere som dronning af havet.

Der vil være mulighed for at se fantastiske cirkusartister, luftakrobatik, dygtige dansere og meget mere.

Del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017

Motionhouse, der er en anerkendt engelsk dansegruppe, åbnede De Paralympiske Lege i London 2012. Nu kommer de til Randers for at tilbyde publikum en helt fantastisk oplevelse. Du kan også opleve den store kunstner Logela og hvis det ikke er nok, vil der også være et kor på hele 300 mand, der suppplerer Oh Lands dejlige stemme.

WATERMUSIC er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og  det er uden tvivl den største udendørs begivenhed i Randers nogensinde.

Information

Der er en lang række regler, der måske vil være relevant for dig at kende til. Eksempelvis er det ikke tilladt at medbringe barnevogne og klapvogne til arrangementet. Det er formentlig fordi arrangementet finder sted umiddelbart ned til havnen, og fordi man vil gøre alt for at undgå uheld med barnevogne og klapvogne, der ruller i vandet, som følge af et øjebliks uopmærksomhed. 

Det er heller ikke tilladt at færdes i hverken bil eller på cykel på eventområdet.

Det vil være en god idé, at have praktisk fodtøj, da eventområdet er meget stort, og da man nemt kan komme til at gå flere kilometer.

Køb billet her