Bed and Breakfast med kunstBed and Breakfast Randers har kunst i alle rum.
Badeværelse er altid helt rent ved ankomstDu har dit helt eget badeværelse med brus, badekar og nyvaskede håndklæder.
Dobbeltseng med natlampe i begge siderSoveværelse har dobbeltseng, natlamper i begge sider, skabe, sofa, knager og bøjler.
Komfortable stole og bogreol med bøger og magasinerDu har din helt egen stue, og der er blandt andet et hyggehjørne med lænestole, og mulighed for at smide benene op og læse i en bog eller et af vore magasiner.
Indgang til Bed and BreakfastHos Bed and Breakfast Randers har du din helt egen indgang. Du får din egen nøgle, og bor helt privat på 40 skønne kvadratmeter.
Nyt tv med mange kanalerVi har investeret i en ny fladskærm med mere end 20 kanaler, så der er noget til både børn og voksne. Ny DAB radio er der naturligvis også.
Lille arbejdsbord med to stoleHvis du skal arbejde lidt, eller hvis du vil sidde og nyde et lille måltid eller en kop kaffe, har vi sørget for at lille hyggeligt bord med to stole.
Te køkken med køleskab og mikrobølgeovnDu har dit helt eget lille køkken med køleskab, mikrobølgeovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og fryser. Vi har naturligvis sørget for kaffe og the er til din rådighed.
Udgang til egen terasseHos os har du din helt egen terrasse. Der er udgang fra din stue, så du nemt kan gå ud og nyde en kop kaffe i solen.
Parkeringsplads med i prisenDu har din egen parkeringsplads. - og det er naturligvis med i prisen. Vi kan ikke lide skjulte omkostninger.
Stue med kunstVi sørger for at varieret kunst i alle rum. Hvis du har besøgt os før, vil du formentlig opleve ny kunst næste gang du ankommer.
Terrasse med stole og solHer ser du terrassen. Vi har stillet lidt havemøbler frem, så du kan sidde udenfor og drikke the og kaffe, eller blot sidde og nyde solen, mens du slapper af i et særdeles roligt kvarter.