Det røde ikon markerer hvor BB Randers ligger

Doktorparken

Umiddelbart syd for vores Bed and Breakfast kan du se et grønt område med en lille sø. Det er Doktorparken. Det er det helt ideelle sted at løbe en morgentur. Du kan også tage børnene med derover, så de kan fodre ænderne eller prøve legepladsen.

Doktorparken har fået sit navn efter byens afdøde overlæge Doktor Lassen. Han skænkede arealet til Randers by i 1912, og derfor blev parken navngivet efter ham.

Tæt på E45

Vores Bed and Breakfast ligger blot to minutters kørsel fra E45. Afstanden er dog stor nok til at man ikke kan høre motorvejen overhovedet.

Denne beliggenhed gør at du kan være i Århus på mindre end 30 minutter, og at du har mulighed for hurtigt at komme til de forskellige seværdigheder i Randers og omegn.

Indkøbsmuligheder

Der er gode indkøbsmuligheder tæt på vores B Á B. Med udgangspunkt i vores adresse, kan du finde REMA 1000 ved at dreje til venstre ad Gørrilds Allé og følge den helt til dens slutning. Herefter drejer du til højre, hvorefter du vil se REMA 100 kort efter.

Du kan også finde en NETTO ganske kort fra vores bopæl. Her drejer du til højre ad Gørrils Allé og følger den indtil du kan dreje til højre ned ad Parkboulevarden. Her kommer du forbi Doktorparken på din højre side. Når du er ved enden af Parkboulevarden vil du se en NETTO umiddelbart til højre. Her er der også en tankstation, et apotek, en blomsterhandler samt en grill-bar.