Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er Norden største sommerland. Det er en fantastisk oplevelse for familier med børn. Der er temalande, et stort antal forlystelser, et godt udvalg af spisesteder og et stort vandland.

Djurs Sommerland ligger ca. 35 kilometer fra vores Bed and Breakfast. Du kan køre dertil i bil på omkring 35 minutter, og det er også muligt at tage en bus direkte fra Randers til Djurs Sommerland.

Djurs Sommerland

Randers Regnskov

Randers Regnskov er en fantastisk oplevelse for såvel voksne som børn. Du kommer ind i en oplevelse, hvor luften er varm og fugtig, som i en rigtig regnskov. Der er mange spændende dyr og hele regnskoven er rigtig flot.

Randers Regnskov ligger kun 3 kilometer fra vores Bed and Breakfast. Du kan køre dertil på 5 minutter, og parkere lige uden for Randers Regnskov. Hvis du/I har cykler med, er det en fin tur på ca. 10-15 minutter. Endelig kan du tage bussen, der går få meter fra vores Bed and Breakfast, og stå af ganske kort fra Randers Regnskov.

Randers Regnskov

Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark er en lidt længere udflugt, men bestemt et besøg værd. Det er en dyrepark, hvor der er forskellige temaer. Man holder fokus på de skandinaviske dyrearter. Her kan du opleve flotte parker til isbjørne, brunbjørne og ulve, samt en masse andre skandinaviske dyr. Parken er temmelig stor - 470.000 kvadratmeter, så der er rigeligt at opleve.

Skandinavisk Dyrepark ligger 50 km fra Bed and Breakfast Randers. Det er en køretur på omkring 45-50 minutter.

Skandinavisk Dyrepark

Randers Storcenter

Randers Storcenter ligger i den sydlige del af Randers, og byder på 58 specialbutikker fordelt over 29.000 m2, samt et Kvickly varehus. Det er selvfølgelig ikke en seværdighed i ordets traditionelle forstand, men det er alligevel en god oplevelse, hvis du ønsker et komme ud og shoppe, eller hvis du blot er interesseret i at se et af Danmarks største storcentre.

Randers Storcenter ligger blot 7 kilometer fra Bed and Breakfast Randers. Du kan vælge at køre ind gennem Randers centrum, eller du kan høste fordel af, at vores Bed and Breakfast ligger tæt ved en motorvejsafkørsel, og tage motorvejen fra Randers Centrum til Randers Syd, og dermed slipper for at skulle gennem Randers Centrum.

Randers Storcenter

Gammel Estrup

Gammel Estrup – Herregårdsmuseet er et flot og imponerende herregårdsmuseum. Gammel Estrup har eksisteret siden 1930. På Gammel Estrup arbejder men med alle aspekter af herregårdsområdet så som arkitektur, landskab, kultur, historie, landbrug og økonomi.

På Gammel Estrup vil man gerne fokusere på forskning. Dansk Center for Herregårdsforskning er tilknyttet museet.

Gammel Estrup

Memphis Mansion

Memphis Mansion er et eventhus, der er inspireret af Graceland, der var Elvis Presleys hjem. Memphis Mansion er en spændende hyldest til The King of Rock’n’Roll. Udvendigt ligner Memphis Mansion virkelig meget det originale Graceland i Memphis.

Memphis Mansion rummer et spisested, der hedder Diner Highway 51, et Elvis Museum, en souvenirshop og nogle selskabslokaler. Her kan du læse mere om spisesteder i Randers .

Memphis Mansion

Museum Østjylland

På Museum Østjylland kan du opleve en spændende kulturhistorisk tidsrejse fra oldtiden til nutiden. Der er faste udstillinger, der fortæller om livet på Randers egnen. Der er udstillinger fra menneskets første tilstedeværelse for 100.000 år siden til i dag.

Museum Østjylland blev etableret i 1872 og det er et af Danmarks ældste og største lokalmuseer. Der er skiftende specialudstillinger, digitale udstillinger og også aktiviteter for børn.

Museum Østjylland

Randers FC

Til fodboldkamp med Randers FC? Vi kan tilbyde den perfekte overnatning i forbindelse med en superligakamp. Vores Bed and Breakfast ligger i gåafstand fra stadion, så du kan lade bilen stå trygt og sikkert hos os, mens du oplever stemningen på Randers Stadion.

Randers FC har, siden klubben blev dannet i 2003, markeret sig som én af de bedste klubber i Danmark. Klubben er også kendt for sine passionere fans, og har opnået en tredjeplads i superligaen, en pokalsejr og kvalifikation til europæisk fodbold tre gange. .

Randers FC

Randers centrum

Randers centrum byder på et stort udvalg ef buttiker, restauranter og caféer. Der vil næsten altid være en relevant aktivitet for børn, voksne og familier.

Vi har lavet en side, hvor du kan læse om muligheder for parkering og aktiviteter. Hold også øje med vores blog og vores oversigt over oplevelser i Randers og omegn, når du planlægger dit ophold i Randers.

Randers centrum

Værket i Randers

Værket i Randers tilbyder oplevelser indenfor blandt andet musik og teater. Værket ligger der hvor byens gamle elværk lå.

Værket er i dag det absolut førende musik- og teaterhus i Randers. Du kan opleve alt fra shows, koncerter med store navne på den danske og internationale scene, balletter, operaer, skuespil, comedy og meget mere.

Værket i Randers

Klatreparken i Randers

Klatreparken i Randers er en skøn oplevelse for familier. Du kan tage hele familien med og kombinere fysisk aktivitet med skønne naturomgivelser. Hvis du, eller andre i familien, ikke ønsker at klatre, er det gratis være med på jorden. Du kan følge dem der klatrer og hygge dig i skoven omkring banerne eller i klatreparkens skovhytte.

Klatreparken ligger blot fem kilometer fra vores Bed and Breakfast. Det er nemt at finde dertil, og der er næsten cykelsti hele vejen.

Klatreparken Randers