Norden Største Sommerland

Djurs Sommerland er Nordens største sommerland. Sommerlandet ligger i en lille by, der hedder Nimtofte Djursland. Forlystelsesparken er vokset enormt meget igennem de sidste par årtier. De seneste år har Djurs Sommerland haft omkring 700.000 - 800.000 gæster om året. Det gør sommerlandet til det mest besøgte sommerland i Norden. Ser man på hele Danmark, er Djurs Sommerland placeret som nummer fire målt på antal gæster per år.

Forlystelser

Piraten er uden tvivl den mest kendte forlystelse i Djurs Sommerland. Piraten er den største rutchebane i hele Danmark, og den er faktisk blevet kåret til verdens bedste rutchebane mere end en gang af bestrollercoasterarchives.

En anden kendt forlystelse er rutschebanen Juvelen. Det er Danmarks længste rutschebane.

I 2017 åbnede DrageKongen, der ved åbningen var Europas hurtigste rutchebane af typen: Family Suspended Coaster. Dragekongen er hele 825 meter lang, og man kommer op i 30 meters højde. På de hurtigste steder opnår man en topfart på hele 85 km/t.

Djurs Sommerland byder også på et enormt stortet stort vandland. Der er grønne arealer med bænke og borde, hvor man kan nyde sin medbragte madpakke.

Temalande

Selve parken er opdelt i en otte forskellige temalande med over over 60 forlystelser. I 2015 åbnede Bondegårdsland. Her finder man ti forlystelser, der henvender sig til børn og deres forældre. 

Events

I efterårsferien kan man komme til Magisk Halloween i sommerlandet. I 2016 blev parken pyntet af mere end 25.000 græskar.