Randers City

I Randers har mere end 125 virksomheder lavet en forening, der hedder Randers City. De arbejder sammen om at skabe et attraktivt byliv og har fokus på at skabe positiv omtale af Randers som handelsby. Randers City har kontor på Østervold 33, der ligger i Randers centrum.

Randers City har flere forskellige initiativer, og laver blandt andet markedsføring af Randers i radio, trykte medier samt online.

Aktiviteter i Randers

Når du besøger vores Bed and Breakfast, kan det være relevant at se om Randers City, eller andre, planlægger aktiviteter og events, i den periode hvor du er i Randers. Hver jul er der eksempelvis arrangeret Open by Night og der arrangereres ofte også musik og andet.

Du kan se afholdte og kommende aktiviteter ved at klikke her.

Vi sørger også for at holde vore gæster informerede om relevante oplevelser i Randers og omegn og på vores blog kan du også finde information, som kan være interessant i forbindelse med dit ophold i vores Bed and Breakfast.

 

Parkering i Randers

I Randers kan du finde mange parkeringspladser nær Randers centrum. Langt de fleste parkeringspladser er mod betaling, men det er muligt at finde parkering, der er gratis, hvis du kun skal parkere i ganske kort tid.

Ønsker du ikke at betale for at parkere i  Randers centrum, kan du nemt tage bussen, der har stoppested blot 50 meter fra vores Bed and Breakfast. Bussen tager dig direkte ind i centrum på ganske få minutter.

Her kan du se opdateret information om parkering i Randers: 

vejeogtrafik

Randers City Parkering