Tæt på dyrene i regnskoven

I Randers Regnskov kan du opleve en skøn tropisk zoologisk have.

Du går rundt i den overdækkede regnskov, og kan opleve det fugtige klima og spændende dyr og planter. Du kommer rigtig tæt på dyrene, og du kan faktisk røre en del af dyrene i regnskoven. 

Stor oplevelse

Når man kommer til Randers Regnskov, og første gang kommer ind i regnskoven, er det en helt speciel følelse. Du kommer lige ude fra den relativt kolde og tørre luft, så det føles som om du træder ind i et helt anden anden verden, med det samme du er inde i regnskoven. Der er noget til alle sanser. Du kan høre vandfald, og luften er fugtig og varm.

Du vil blive overrasket over hvilke og hvor mange forskellige dyr, der er i Randers Regnskov. Der er alt fra store jaguarer til myrer, som du formentlig aldrig har set før i dit liv. Der er faktisk mere end 200 forskellige arter i Randers Regnskov, så der er rig mulighed for at se mange forskellige dyr, og børnene vil se meget, de aldrig har set før.

Oplev nyt i regnskoven

Der er ofte ændringer og fornyelser i Randers Regnskov. Der kommer nye dyr og der sker forandringer i indretning. Randers Regnskov skriver selv, at de tilbyder et levende økosystem under konstant forandring, og det lever de i høj grad op til.

 Du kan altså bare tage en tur til Randers, hvis du vil opleve det, som randers Regnskov kalder et et sandt tropeeventyr. Selve regnskoven er meget større end den ser ud til, når man ser den udefra. Der er mere end 3600 m2 - hvilket svarer til ca. 25 store huse.

Find vej til Randers Regnskov

Du kan tage bus nummer to, der kører 50 meter fra vores Bed and Breakfast. Du kan stå af blot fem minutters gang fra regnskoven.
For at komme med bussen, går du ud fra vores Bed and Breakfast og op af Gørtlervej. Ved den første vej, der går på tværs (Gørrilds Allé), drejer du til venstre. Så kommer busstoppestedet blot 20-30 meter fremme.

Parkering ved Randers Regnskov

Der er tre parkeringsområder ved Randers Regnskov med ca. 1000 parkeringspladser. To af de tre parkeringsområder har gratis parkering hele året. Der er et parkeringsområde syd for Gudenåen. Herfra er det muligt at gå de godt 300 meter til Randers Regnskov via en blå gangbro henover Gudenåen. Endelig er der er i alt fire handicap-parkeringspladser med under 25 meters afstand til hovedindgangen.

Praktisk information

Du har mulighed for at opelve Randers Regnskov hele året. Det kan faktisk være en helt specielt oplevelse at komme en iskold vinterdag, da man oplever en enorm kontrast, når man træder ind i reggnskoven, hvor der er 23 graders varme.

Du kan med fordel ankomme i de sidste åbningstimer, da der er færre besøgende i de sdiste timer. Dermed kan du opleve regnskoven mere uforstyrret.

Spisning i regnskoven

Du kan vælge at købe mad i Regnskovscafeen, der har et rimeligt udvalgt af retter og drikkevarer.

Det er også tilladt at medbringe sin egen mad - og der er et seperat "madpakkeområde", hvor du kan sidde og spise din madpakke. Madpakkeområdet ligger lige ved siden af Asien-kuplen. I visse perioder af året er DanmarksParken åben, og så vil du også have mulighed for at spise din madpakke udenfor i flotte grønne omgivelser.

Se den officielle hjemmeside