Musik og teater

Værket i Randers åbnede i oktober 1990. Det er et kulturhus, der byder på musik og teater.

Værket er et af samlingspunkterne i Randers, og der har gennem tiden været besøg af nogen af de største navne i Danmark.

Værket består af Turbinehallen, som bruges som teatersal og Ridehuset, der anvendes til store koncerter. Desuden er der en lang række mindre sale og nogle møde- og øvelokaler, der benyttes af de lokale bands.

Der er desuden en restaurant på stedet, og den er opkaldt efter kunstneren Sven Dalsgaard, der oprindeligt kommer fra Randers.

Parkering 

Det er muligt at køre i bil hen til din forestilling, da Værket har sin egen parkeringsplads. I skrivende stund er det gratis at parkere her. Du skal dog være opmærksom på at der er en tidsbegrænsning på parkering på Værkets parkeringsplads. Sidst vi tjekkede denne begrænsning var det lovligt at parkere i tre timer mandag til fredag fra klokken 7.00 til klokken 20.00 og lørdag til søndag fra klokken 14.00 til klokken 20.00.

Når du skal finde parkeringspladsen, kan du tilgå den fra Fabersvej og fra Sven Dalsgaards Vej.

Du skal være opmærksom på, at parkeringspladsen ofte er helt fyldt op, når der er større arrangementer. Så vi vil anbefale dig at komme i god tid, eller alternativt tage med bus eller taxi. Tager du bussen skal du blot gå 5-10 minutter, hvis du står af ved busterminalen i Randers centrum.

Der er handicapparkering lige uden for hovedindgangen.

Åbningstider

Værkets billetsalg plejer at lukke i sommer perioden. Du kan dog stadig købe biletter til de forskellige arrangementer. Du kan nemlig finde det arrangement, du gerne vil købe billet til, fra denne side og herefter bestiller billetten online.

Du kan også kontakte det callcenter, som Værket arbejder sammen med. De kan kontaktes på 70 20 20 96 og de har åbent alle hverdage. Tjek eventuelt denne side for opdateret information om Bærkets åbningstider.

 

Læs mere