Highway 51 Diner - Memphis Mansion

Memphis Mansion er et museum, der hylder Elvis Presley. Highway 51 Diner er en restaurant, der ligger i forbindelse med Memphis Mansion. Det er et spændende spisested, og det kan naturligvis kombineres med et besøg på museet. Selve bygningen er bygget, så den set udefra er identisk med Graceland i Memphis.

Hos Highway 51 Diner er menukortet inspireret af maden i sydstaterne. Du finder selvfølgelig Elvis' livretter på menuen. Highway 51 Diner er værd at besøge

Highway 51 Diner

Hvidsten Kro

Hvidsten Kro er blandt landets ældste kroer. Der er en stor historie tilknyttet kroen. Hvidsten Kro blev bygget helt tilbage i 1634. Kroen er bevidst om historien og traditionerne, og formår at få det omsat til menukortet.

På Hvidsten Kro får du hjemmebagt brød, de sylter selv, og grøntsagerne er bestemt af årstiden. Der fokuseres på traditionelle danske retter.

Hvidsten Kro og kroens enestående historie

Randers Storcenter - Restaurant NOK

Restaurant NOK er en relativt billig restaurant, der ligger i Randers Storcenter. Det er det ideelle valg, hvis du vil en stur til Randers Storcenter, og nyde en lækker buffet i denne forbindelse.
Restaurant Nok har en grill i centrum af restauranten.

Der serveres en billig brunchbuffet og fra klokken 16-19 er der grillbuffet, hvor der er flere forskellige slags kød på grillen.

Du kan også købe en en Take-away box, hvor du selv sammensætter en box med indhold af kød, kartofler, sauce og salat.

Randers Storcenter - Restaurant NOK

Randers Bibliotek - Kulturcaféen

Skal du en tur til randers Bibliotek, har du mulighed for at spise på Kulturcaféen, der ligger på 1. sal i Kulturhuset i Randers Centrum. Kulturcaféen serverer frokostretter, sandwich, salater, brød og kager

Der er specielle og billigere frokoster til børn.

Randers Bibliotek - Kulturcaféen

Restaurant Flammen i Randers

Restaurant Flammen ligger i Randers Centrum, lige ved siden af byens biograf. Tidligere var bygningen ramme for bryggeriet Thor, der var en stor virksomhed i Randers. Resturanten gør en del ud af historien omkring bryggeriet, og du kan læse om historien på Restaurant Flammens hjemmeside.

Hos Restaurant Flammen i Randers serveres der buffet, og der er en udskærer, der præsenterer kød fra grill. Der er desuden allergivenlige retter.

Restaurant Flammen i Randers

Restaurant Skovbakken

Restaurant Skovbakken ligger en km fra Randers centrum. Resturanten ligger i et naturskønt parkområde og der er gode parkeringsforhold. Restauranten har et fint og varieret udvalg af lækre menuer lavet af gode råvarer. Her får du en professionel og venlig betjening.

Restaurant Skovbakken er et fremragende spisested, men med flotte lokaler kan restauranten også danne ramme om bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, firmafester og kurser.

Restaurant Skovbakken

Café Konrad

Café Konrad er en hyggelig café og restaurant. Café Konrad bevæger sig i fransk brasserie stil. Caféen ligger i Randers midtby. Caféen åbnede i 2004, og er i dag et hyggeligt og uformelt spisested. Med Café Konrad får du en god oplevelse og og en god kvalitet.

Der serveres café retter, brunch, tapas og a la carte.

Café Konrad har åbent hele året. Fra maj til september kan du nyde din brunch udenfor.

Café Konrad i Randers

Randers Svømmehal - Water and Wellness Randers

Hvis du vil en tur i svømmehallen i Randers - Water and Wellness Randers, kan du i visse perioder af sæsonen kombinere det med en weekendbrunch. Det kan være en god mulighed for at nyde muligheder for massage, varmtvandsbassin og sauna, og kombinere det med en frokost.

Du kan læse mere om svømmehallen i Randers, og deres tilbud om at kombinere en frokost med welness på deres hjemmeside.

Randers Svømmehal

Restaurant Sejlklubben

Restaurant Sejlklubbern er en hyggelig restaurant. Der er en pragtfuld udsigt, da du sidder helt ned til vandet. I sommerperioden er det muligt at sidde udenfor, og nyde sin mad.

Menukortet består hovedsageligt af klassiske retter, der er inspireret af international køkkenkunst. Menukortet skifter med sæsonen, da man satser på sæsonenes gode friske råvarer.

Restaurant Sejlklubben i Randers

Hotel Randers - Café MATHISEN

Café MATHISEN er en flot café, der ligger i forbindelse med Hotel Randers. Café MATHISEN holder åbent fra klokken 11.00 til 22.00 mandag til lørdag. Her serveres frokostretter og aften menu fra 17.30.

Der serveres danske klassikere, og der bruges gode råvarer. Maden præsenteres flot og du kan nyde det i smukke omgivelser designet af arkitekterne Bønnelycke og Hotel Randers.

Hotel Randers - Café MATHISEN